Нашето обещание

Безопасно & безгрижно ЛЯТО с
HVD Гаранция за почивка

Лятото е съвсем близо! Времето, което носи у дома най-красивите морски спомени. Нашата цел в това несигурно време е да предоставим на бъдещите си гости подробна информация, за да се почувстват безопасно, безгрижно и удобно в процеса на плануване и организиране на своята почивка, както и през целия Ви престой. Ето защо създадохме нова програма, която ще отговори на Вашите въпроси, докато резервирате своя престоя директно с нас.

Какво е HVD Гаранция за почивка?

„Новото нормално“ носи нови правила, както в целия свят, така и в туризма. Ето защо разработихме специална програма, наречена HVD Гаранция за почивка, която съчетава редица предимства, които поради и по време на пандемията COVID-19 позволяват безопасен престой и сигурно плащане с гъвкави условия на резервация. Потопете се в нашата програма и приспособете плановете си за следващата ваканция, която повече от всяко ни е необходима след тази бурна година.

Гъвкавост

С HVD Гаранцията за почивка Ви предлагаме възможност за гъвкави анулации. Наясно сме, че пандемията COVID-19 е направила планирането на Вашите пътувания предизвикателно, така че при нас имате право на:

 • Възможност за промяна на периода или името на резервацията без санкции.

 • По-добри условия за плащане.

 • Възможност за издаване на ваучер, който може да се използва в срок от една година.

 • Възможност за издаване на Подаръчна карта за любимите ви хора.

 • Ексклузивни специални оферти
 • Без скрити такси

 • По-лесно планиране на почивката

Стандарти за здраве & безопасност

HVD Гаранцията за почивка гарантира най-високите стандарти за здраве и безопасност. Вземайки предвид здравето на нашите гости, служители и бизнес партньори, както и сътрудничеството ни с експерти, ние сме подготвили варианти за работа на всички наши хотели в условията на пандемията COVID-19.

 • Най-високи хигиенни стандарти

 • Професионални процедури за сигурност

 • Непрекъснато спазване на всички необходими мерки и протоколи

Кулинарно преживяване

HVD Гаранция за почивка предлага ексклузивно гастрономическо изживяване, което намира своето вдъхновение от едни от най-популярните кухни в света – средиземноморска и балканска кухня, използвайки местни вкусове и международни стандарти. Всеки един от  ресторантите в нашите HVD Хотели предлага уникално и ново Кулинарно преживяване:

 • Удължено време за закуска.

 • Разнообразен и здравословен бюфет.

 • Индивидуални менюта, съобразени с Ваши диети и алергии.
 • Персоналът на HVD се радва да ви сервира храната по ваш избор.

 • Постоянно спазване на всички здравни и санитарни протоколи
Гаранция за най-добра цена

HVD Гаранция за почивка предлага най-добрата цена за Вашата почивка. В тези предизвикателни времена за нас е от изключителна важност да Ви предоставим всички предимства, които можем. Ако на друг публично достъпен уебсайт намерите по-ниска цена за същия тип стая, същия хотел, същия пансион и за същото условие на плащане и същите дати, ние ви предоставяме 5% отстъпка от по-ниската цена, която сте намерили.

Гаранция за най-добра цена при директни резервации

Направете Вашата резервация на нашите уебсайтове или по телефон, а ние Ви гарантираме най-добрата онлайн цена.

Ако след като резервирате, в рамките на 24 часа намерите онлайн цена, която е по-ниска от цената, изписана на нашия уебсайт за същия хотел, същия период, същия тип стая, същия брой гости и същата услуга, тогава ще ви предложим тази по-ниска цена с допълнителна отстъпка (след проверка от наша страна).

Моля, изпратете ни имейл с връзката към уебсайта, където сте намерили най-ниската цена. Снимките на екрана или екраните за печат не се вземат под внимание.

Ще прегледаме информацията изпратена от Вас в съответствие с общите условия и ще се свържем с Вас в рамките на 2 работни дни.

Общи условия:

Резервацията трябва да е направена на нашите уебсайтове или чрез телефон.

Конкурентната цена трябва да може да бъде при същите условия като на уебсайтовете на HVD.

Конкурентната цена трябва да бъде в същата валута.

Цената трябва да е налична за същия период на резервация като нашата цена.

Вашият имейл трябва да бъде изпратен в рамките на 24 часа след директна резервация.

Цената трябва да важи за същия хотел, същия период на почивка, същия тип стая, същите услуги, същия брой гости и една и съща дата на резервация.

Трябва да важат същите общи условия за резервация като на уебсайтовете на HVD (условия за анулиране, минимален престой, периоди на плащане и т.н.).

Гаранцията не важи за следните цени:

 • Цени, предлагани чрез непрозрачни канали за резервации (като портали за резервации, където името на настаняването не е обявено преди резервация)
 • Оферти, достъпни чрез уебсайтове за търг (например Ebay)
 • Непублични или поверителни цени като pep оферти, фирмени оферти, групови страници на затворени потребители, клубни оферти и др.
 • Цени, които се прилагат във връзка с предплатен ваучер
 • Действия на туристически партньори
 • Хотелски стаи, продавани като част от пакетна оферта (например включен полет или трансфер)
 • Групови цени, продажби на купони и цени, които изискват ваучер

Гаранцията се базира на крайната цена, т.е. само за целия престой (включително всички такси за услуги, данъци или други разходи), не се прилага за единични дни.

Гаранцията е валидна при разлика от 1,00 евро / 2,00 лв на ден.

HVD Хотели си запазва правото да променя или прекратява гаранцията за най-добра цена и условията по всяко време. Тези промени ще бъдат обявени най-малко 48 часа преди влизането в сила на тази страница.

HVD Хотелите могат да откажат да я използват, в случай на доказателство за умишлена злоупотреба или манипулация, дори гостът да има право на компенсация от Гаранция за най-добра цена.

 

Директен контакт

Важно е да имате директен достъп до цялата необходима информация в процеса на вземане на решения, плануване , както и по време на самата почивка. Осъзнаваме тази необходимост и затова сме насочени към нашите гости чрез всички наши комуникационни канали, от имейл, социални мрежи или по телефона. Индивидуалният и персонализиран подход е в основата на нашия бизнес, защото всеки гост е еднакво важен за нас. Ние сме тук, за да направим този процес по-приятен и по-лесен за Вас.

 • Пълна подкрепа
 • Директен контакт
 • Персонализирани оферти за почивка

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас директно. Ние сме тук за Вас във всяка стъпка от планирането на ваканцията Ви. Заедно можем да се върнем към „старата нормалност“ и да се насладим на най-красивите летни преживявания, както никога досега.