FAQ

Да, можете да направите резервация без кредитна карта като платите чрез банков превод.

След като сте изпълнили четирите стъпки на резервацията, ще се появи онлайн потвърждение с номер на резервация #000. До няколко минути ще получите потвърждението на Вашата резервация с всички необходими детайли по нея на посочения от Вас e-mail.

Грешно въведен e-mail е една от най-честите причии за неполучаването на потвърждение. Моля проверете правилното изписване на Вашия e-mail преди финализирането на резервацията. Проверете и Вашата „Спам папка“.
Ако не получите потвърждението на посочения e-mail, моля свържете се с на телефон:
HVD Клубхотел Мирамар +359 884 800 961 или на email: reservations@miramar-bg.com
HVD Рейна дел Мар +359 884 800 979 или на email: reservations@reinadelmar-bg.com
HVD Вива Клуб Хотел + 359 884 959 или на email: reservations@vivahotel-bg.com
HVD Клуб Бор Хотел +359 800 959 или на email: reservation@borhotel-bg.com

Всички цени на нашите уеб страници са за стая и за целия период на настаняване, освен ако не е посочено и изписано друго.

Нашите цени варират в зависимост от заетостта на хотела и са обвързани със специални оферти. Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате актуална информация за специалните ни оферти .

Това е реална цена, която зависи от деня на резервацията. Цените се променят във възходящ ред от „Най-ниска цена“ до „Най-висока цена“ спрямо периода. Цените могат да варират спрямо заетостта на хотела и датата на настаняване.

Не, това не е възможно на нашия уебсайт, приемаме само нашите собствени бонус кодове. Трябва да резервирате чрез компанията, издала тези ваучери.

Моля, свържете се с нас на посочените телефони или на e-mail.

Вашите желания ще бъдат препратени към отдел „Рецепция“ и разгледани с приоритет, но не могат да бъдат гарантирани. Разпределянето на стаите зависи пряко от заетостта на хотела към датата на настаняване

Не можем да гарантираме, че ще получите точно тази стая, но типовете стаи са идентични.

Във всеки HVD хотел има стаи за хора с намалена подвижност с подходящо оборудване. Tези стаи са при запитване и при наличност.​

Домашни любимци не се допускат на територията на нашите хотели.​

Да, според политиката на Вашата резервация и заетостта на хотела.

Моля, свържете се с на посочените телефони или на е-мейл.

Всички хотели HVD имат собствен паркинг, безплатен за гостите на хотели HVD като паркирането зависи от наличността. Ако на паркинга на хотела няма свободно място, нашите служители на Рецепцията ще се радват да Ви помогнат да намерите място за паркиране в близост до хотела.

Можем да организираме индивидуални или групови трансфери с лицензирана фирма. ​ни или групови трансфери с лицензирана фирма.

В нашите български хотели настаняването е от 14.00 ч., в HVD Grand Hotel Suhl от 15.00 ч. Ако пристигнете по-рано, можете да оставите багажа си в багажното отделение на хотела, докато се настаните в стаята си. Ако стаята Ви е почистена и готова за настаняване преди 14:00 ч./15.00 ч., ще бъдете настанени по-рано.
За съжаление резервация за ранно настаняване не е възможна.

Стаята е ваша до 11:00ч. в деня на отпътуване. Ако искате да проверите по-късно, моля, свържете се с рецепцията един ден преди да напуснете. Моля, имайте предвид допълнителната ни такса за късно напускане

Можете да платите единствено в местна валута или с кредитна карта. Приемаме Master card, Maestro, Visa card, Express card

В нашите български хотели има обменно бюро до Рецепцията.

Всички HVD хотели имат безплатен Wi-Fi в стаите и в общите части на хотела.

Да, те са част от Улта Ол Инклузива, свободни според наличността.

В HVD Рейна дел Мар, HVD Клубхотел Мирамар и HVD Вива Клуб Хотел шезлонги и чадъри на плажа са безплатни , част от Ултра Ол Инклузива. В HVD Вива Клуб хотел предлагаме на нашите гости безплатен трансфер до плажа на хотела (в зависимост от метерологичните условия юни – средата на септември). За повече подробности, моля обърнете се към Рецепция.

В долната част на началната страница на уебсайтовете на хотели HVD ще намерите, с който може да се абонирате за нашите бюлетини. В случай че желаете да се отпишете от бюлетина става върху линка в края на самия бюлетин.

Екипът ни редовно преглежда информацията, за да сме сигурни, че тя е възможно най-актуална.

В HVD полагаме всички усилия да гарантираме поверителността и сигурността на нашите клиенти с онлайн плащания. Това включва правилно криптиране и защита на информацията за вашата кредитна карта и друга лична информация.

Да, нашите уебсайтове използват бисквитки